El primer pas per a la digitalització de la indústria és la instal·lació de sensors per tal de capturar paràmetres rellevants del procés de producció. La utilització de l’última tecnologia en captura de dades, conjuntament amb l’experiència i know-how de l’equip d’Effitronix, fan del MICO24, el port d’entrada ideal a la Indústria 4.0, a través del qual podrà conèixer en tot moment i des de qualsevol lloc l’estat de funcionament de les màquines i elements clau de la seva planta i començar a beneficiar-se dels avantatges competitius de la digitalització de la planta.

Els beneficis i les utilitats són molt superiors a la inversió. L’experiència ens ha demostrat que la inversió es recupera a curt termini. Amb MICO24 aconseguirà reduccions significatives en diferents partides:

MICO24 és capaç d’adaptar-se a qualsevol sector industrial i a qualsevol element, independentment del fabricant, la grandària o la complexitat. El sistema és escalable, fàcilment ampliable tant en el nombre d’elements controlats com en el de sensors que els monitoren.

Amb MICO24 podrà tenir el control centralitzat del funcionament de les seves plantes a temps real, sigui on sigui, des d’un PC o un terminal mòbil. Aquest control centralitzat garanteix un estalvi econòmic, a més d’un augment de la coherència de la informació, de la seguretat i de la rapidesa de reacció davant de possibles incidències.

A Effitronix creiem que la tecnologia ha de fer-nos la vida més fàcil. El sistema interpreta les dades i vostè només ha d’actuar una vegada es genera una alarma o un avís que rebrà via SMS o correu electrònic.

Totes les interfícies i visualitzacions resulten molt fàcils i intuïtives. S’han dissenyat per tal que en tot moment es mostri només la informació necessària i adaptada a cada usuari. A més, la utilització del codi de colors de semàfors garanteix que qualsevol persona pot veure l’estat de funcionament dels diferents elements controlats amb una simple ullada.

Des d’Effitronix comptem amb l’opinió i la col·laboració del personal de les empreses dels nostres clients en tot moment i a tots els nivells (gerència, direcció, enginyeria, producció, manteniment, etc.).

El coneixement i la informació que pot aportar l’equip humà dels nostres clients resulten molt importants per a obtenir l’èxit i per tal que MICO24 contribueixi als objectius de la companyia.

Qui som?
Reparació i manteniment integral d’equips
Consultoria i assessorament tècnic
Estalvi i eficiència energètica
MICO24
MICO24 Nano
Descàrregues
Reconeixements i clients
Blog/Notícies
Contacte
© Effitronix Systems S.L.
2009-2019
 
Carrer Osona 16
08551 Tona Barcelona
T +34 93 812 43 82
F +34 93 812 45 71
 
info@effitronix.com
www.effitronix.com
   

Condicions d’ús
Política de cookies


Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web.

Estic d'acord Llegir més